Dag 12 tot en met 17
Hallo allemaal,
Na een paar dagen radiostilte, door het vertoeven in nationale parken, zijn we weer aan de andere kant van de berg waar ze wel wifi hebben.
Dag 12
Via de watervallen bij Twin Falls,

rijden we naar Craters of the Moon National Monument. Dit is een heel apart landschap. Astronauten hebben hier oefeningen gedaan voor ze naar de maan vertrokken, dat zegt genoeg :-) Het zijn rare rotsblokken, zwarte heuvels en grotten, heel vreemd om te zien.

We hebben hier een mooie campingplek bovenop de heuvel met prachtig uitzicht. Hier hebben we 's nachts voor het eerst regen gehad en een goede storm ook. Het onweerde enorm, de camper schudde aan alle kanten, dus dat was ook weer een ervaring ;-)
In dit park zijn we ook een grot in geweest waar je met een lampje doorheen moest en aan het einde er zelf uit kon klimmen. Dat was weer een leuke wandeling!
Dag 13
Vandaag rijden we naar Jackson in de staat Wyoming. Hier zien we een heel toeristische cowboy shoot-out. De good guys wonnen uiteraard. Op het eind deed een van de cowboys een huwelijksaanzoek, dat was dan wel weer leuk om mee te maken.
Van hieruit zijn we doorgereden naar Grand Teton National Park, hier sliepen we op de Gros Ventre camping. We haddenhele aardige buren genaamd Peter en Murlene. Ze hadden ook een heel leuk hondje, Diva. We zijn uitgenodigd om een keer naar Texas te komen waar zij altijd op een ranch kamperen in de wintermaanden. De zomermaanden toeren ze rond in een grote camper (bus). We hebben maar even e-mailadressen uitgewisseld, je weet nooit ;-) Ze zouden ook ons blog gaan volgen, dus we hebben beloofd even iets in het Engels te schrijven.
Hi Pete and Murlene,
It was very nice to meet you (and Diva!), thank you for the great stories! We looked at the lodge at Old Faithfull, it was something special indeed. Maybe we meet again, but we will keep track of you through your blog :-)
Bye!
Michal and Lydia
Dag 14
Vandaag bezoeken we Grand Teton. Je ziet hier veel mooie bergen, een beetje Oostenrijk-achtig.

We rijden alvast door naar Yellowstone National Park en vinden nog een plekje op Bridge Bay campground.
Dag 15 en dag 16
Deze dagen bezoeken we Yellowstone. Het is een heel apart park met geisers, mooie blauwe poelen, gaten in de grond waar rook uit komt, modderpoelen en heel veel bizons. De foto's zeggen het niet allemaal, maar omschrijven lukt ook niet zo goed, dus probeer het toch maar met de foto's :-)

De laatste nacht brengen we door op Mammoth Hot Springs campground waar de herten weer over de camping lopen. Ook hier heeft het zowel 's nachts als 's ochtends geonweerd, maar gelukkig minder heftig dan in Craters of the Moon.
Dag 17
Vandaag zijn we het park uitgereden en over een mooie bergweg naar Cody gereden. Onderweg hebben we een beetje onweer gehad, dus nu zijn we er wel klaar mee :p.
In Cody zien we weer een foute shoot-out, waar ook weer de good guys winnen, maar 's avonds zijn we naar de rodeo geweest en die was wel erg gaaf. We zaten precies achter de hokken waar de cowboys zich voorbereiden en op de beesten stapten. We hebben ze zien rijden op paarden, met en zonder zadel, ze hebben kleine en grote kalveren gevangen en op stieren gereden en nog veel meer. Echt heel leuk om zoiets mee te maken.

Morgen gaan we weer op pad richting Badlands National Park. We lopen een dagje voor op de route, dus we zien wel hoe ver we komen.
Michal en Lydia
Wat fijn weer wat te horen,wij zijn inmiddels thuis kreeg mijn sms terug,omdat jullie geen bereik hadden.
Jullie zien wel mooie plekken en wat een mooie foto's.Genieten jullie maar lekker.Hoe is het met Michal, is hij weer helemaal in orde? Hoop jullie gauw een keer op skype te horen. Groetjes
Wat leuk om te lezen dat je ouders weer thuis zijn Lydia. Ik was bij ze langs geweest om t kado daar af te geven, maar ik had toen al een vermoeden dat ze op vakantie waren. Vandaar toch maar achter de container verstopt :-))
Fijne vakantie verder nog! (en je zult vast wel gehoord hebben dat we hier in NL smoren van de hitte)
Wat een gave vakantie hebben jullie toch!! Wat een omgeving. Geweldig om het zo mee te beleven met jullie. Geniet ervan, dan geniet ik mee.