Dag 18 en 19
Hai,
Gisteren hebben we een dagje gereden, wel mooie wegen door nationale bossen, maar verder niet zoveel te vertellen :-)We zijn gestopt bij Keyhole State Park en stonden hier met maar 1 andere camper op een groepsplek, aan het water, dus met prachtig uitzicht en veel rust.

Vandaag zijn we langs Devils Tower National Monument gereden. Deze vreemde toren is bekend van de film Close encounters of the third kind.

Hier kwamen we ook velden vol met prairiehondjes tegen, hele grappige beestjes!

Vervolgens zijn we door Badlands National Park gereden. Wij dachten dat het weer een park met rotsen zou zijn, en dat was op zich ook wel zo, maar dan toch heel anders dan de rest dat we al hebben gezien. Het lijken net zandduinen, maar dan dus van steen, en er lopen rode strepen door de rotsen heen. Tussen en op sommige rotsen groeit gewoon gras, zodat je soms hele mooie weilanden ziet met deze aparte rotsen ertussen.

Nu zitten we weer op een KOA camping, dus we hebben weer stroom voor de airco. we staan hier ook een beetje tussen de bomen, dus dat was wel lekker. Ook hebben we kunnen zwemmen en met de temperatuur hier was dat wel nodig :-) Maar we hebben begrepen dat jullie dit gevoel in Nederland herkennen op dit moment!
4 juli is hier een feestdag, dus we hadden een paar dagen geleden al een KOA online geboekt, zodat we verzekerd waren van een plek. Er was toen al bijna niets meer beschikbaar, dus we waren er op tijd bij. Nu hoorden we hier dat we misschien een probleem hadden als we voor morgen niets hadden, terwijl wij eergisteren nog een aantal opties hadden gespot. Wij dus via internet op zoek en er was inderdaad bijna niets meer, althans, niet online te boeken en je wilt met dat soort feestweekenden toch wat zekerheid als je dat zo om je heen hoort. Uiteindelijk hadden we een mooie KOA gevonden, vlakbij Mount Rushmore, en die had nog diverse plaatsen beschikbaar. Na het zwemmen waren we eruit met de route en die KOA moest het maar worden. Tja.. je voelt hem al aankomen, niets meer vrij! En alles eromheen in die buurt ook niet meer of hadden geen site of konden niet online worden gereserveerd. Wij even door googlen en toen toch stug nog een keer de KOA proberen, je weet nooit.. En ja hoor, er was een plek vrijgekomen. Iemand heeft blijkbaar zijn weekendje weg geannuleerd en wij hebben een plek. En wat voor een.. Het is de grootste en duurste plek op het hele resort van 500 plekken.. Maar goed, je bent op vakantie of niet :-) We schijnen zelfs een kleine patio te hebben met een tuinsetje, we zijn benieuwd.
Morgen rijden we eerst naar Mount Rushmore (de hoofden van de presidenten in de berg) en daarna naar de camping om de hele dag van alle duur betaalde faciliteiten te genieten ;-) De dag erna gaan we naar Wind Cave National Park en vervolgens terug naar de stad Deadwood. Daar zijn we vandaag langs gereden en daar zijn heel veel casino's, dus tja.. toch maar even terug ;-) We slapen dan vervolgens in Custer. Morgen en overmorgen dus KOA campings en dit betekent ook Wifi, dus jullie horen nog wel van ons!
Michal en Lydia
Wat een prachtige foto's en prachtige reis.
En wat leuk dat we op deze manier toch een beetje mee kunnen genieten.
Groetjes maruschka.
Weer een mooi verhaal! Jullie maken weer genoeg mee.
Even een update van het thuisfront.
-de vijver was weer bijna leeggelopen via het filter, deze was helemaal vervuild. Gisterenavond om 22.00uur nog schoongemaakt en weer bijgevuld.
-nederland heeft van Brasil gewonnen als jullie het nog niet mee hebben gekregen.
- vanmorgen ma met de caravan opgehaald in Roermond, veilig weer thuis.
tot de volgende keer.
gr.
André
Ik ben veilig weer thuis Wat ziet er fantastich uit en mooi veraal
Ikgeniet wel van die mooie foto;s
Veel plezier nog
Geweldig zeg die reis van jullie.
Ik geniet zo van al die mooie foto's en reis verslagen dat Ik het gevoel heb of Ik er zef ben geweest.
Geweldig.
Nou nog een fijne voortzetting van de reis en genieten maar,want dat doe Ik ook.
Was in het vorige schrijven een beetje abuis,dacht dat jullie het er al bijna op hadden zitten.
Nou Ik wacht weer af,heel veel liefs Mies