michalenlydia2010.reismee.nl

Het zit er bijna op... (dag 23 en 24)

Hallo,

Gisterenzijn we vanaf Central City naar de KOA camping in Strasburg gereden, dit is nog zo'n drie kwartier rijden van het camper-inlever-adres. We hebben onderweg nog wat boodschappen gedaan, laatste kans he ;-) Op de camping hebben we even gezwommen en lekker uitgerust.

Vandaaghebben we opgeruimd, ingepakt en schoongemaakt. Tja, dat hoort er ook bij... Morgen gaan we vroeg weg, want we moeten voor half 11 de camper inleveren en moeten natuurlijk de laatste zaken inpakken (toiletspullen ed)en schoonmaken (wastafel, wcen keuken).

Als het goed is hebben we in het hotel internet, maar anders horen jullie thuis wel weer van ons :-)

Michal en Lydia

Margreet

Ik wens jullie nog een gezellige laatste dagen en uurtjes toe. Ik zie je snel. Het was leuk om mee te reizen met jullie.

Martine

Geniet er nog maar van!!!!! Tot maandag....

Mies

Nou zit het er echt op,een mooie reis om op terug te kijken.
Nou nogmaals nog een fijne dag vandaag en een
goede reis terug.
Liefs mies

renate

wat is het toch snel gegaan he!! ws veel te snel voor jullie maar zo gaat dat met vakantie's he!!
wij gaan bijna op vakantie maar dat zal ook wel zo voor bij zijn... we wachten af.
komen je dan een backie doen. erichem is nog we te doen he?
fijne laatste dagen en een goede terug reis.
tot gauw!

Jos

Ik vond het leuk om elke keer jullie verslag en mooie foto's mee te mogen lezen/kijken.
Geniet van de laatste dagen en een hele goede reis terug.

groetjes Jos xx