michalenlydia2010.reismee.nl

Dag 4, van Grand Junction naar Durango

Hallo,

We staan nu weer op een camping met internet, dusdaaromeven een update.

Leuk omalle reacties te lezen!

We warenlekker vroeg op vanmorgen en zijn, na een bezoek aan de supermarkt en een tankstation, naar het Black Canyon of the Gunnison Nationaal Park gereden. Hier rijd je boven langs een afgrond en kun je bij diverse uitzichtpunten naar de rand lopen om de canyon in te kijken. Het leek een beetjeop het parkvan gisteren, alleen veel groener.

Hierna zijn we door de bergen naar Durango gereden, via de Million Dollar Highway. Dit is een bergpas met soms hele smalle wegen zonder vangrail... Maar het uitzicht was erg mooi.

We zouden eigenlijk maar tot Ridgway rijden, maar omdat de reis zo goed ging hebben we er een uurtje aangeplakt naar het oude mijnstadje Silverton. Daar waren de campings echter niet wat we zochten en eigenlijk was het nog wel erg vroeg, dus daarom zijn we doorgereden naar Durango. Hier staan we weer op een KOA, maar dit keer mooi tussen de bomen.

Vanavond hebben we een heel gezonde maaltijd op; friet, kip, mayo en cola

Tongue out

Margreet

Lekker hoor. Friet en mayo. Lang niet gegeten.
Geniet ervan. Het ziet er allemaal fantastisch uit. Dit geeft een goed gevoel voor het weekend.

Andre

Het gaat goed zo te zien, foto's zijn mooi.

Vandaag de panten water gegeven en het voer voor de vissen. Hij was helemaal leeg, dus dat ''ding'' werkt.

De auto hebben we terug gekregen, en als het goed is binnenkort het geld voor de schade. De auto van lydia dus voorals nog niet nodig.

Gerd-Jan

Zo hee, een vakantiefoto van jullie samen! Niet gewend ;-)

Mies

Nou dat zijn twee reacties achter elkaar.
Nou mmmmm frite is die net zo lekker als hier,het lijken wel oma's friten.
Mooie foto's en wat zien jullie er goeddddddd uit zeg.
Nou genieten maar weer,zoals Ik al zij Ik geniet mee doe voorzichtig dat wel,want die hoogtes en die afgronden brrrr eng hoor.
Veel plezier liefs Mies