michalenlydia2010.reismee.nl

Dag 1, 2 en 3

Hallo allemaal,

Allereerst iedereen bedankt voor de leuke reacties! We zitten nu op een camping met internet en kunnen dus weer even wat laten horen en ook wat foto's plaatsen.

Zoals beloofd hierbij nog de foto's van onze beenruimte op de heenvlucht Amsterdam-Washington (let niet op die blije koppies!):

Het laatste bericht was uit het hotel in Denver. We zijn op tijd opgehaald door Road Bear en na het ophalen van nog twee stellen reden we naar het verhuurstation. We kregen daar een gloednieuwe camper mee, hij had slechtsbijna 9000 km gelopen. Dus ja, Linda, het is zo'n camper met die oudbollige bekleding

Wink

We zijn uiteraard eerst gaan shoppen bij de Walmart en daarna doorgereden naar het Rocky Mountain National Park. We hebben onderweg en in het park heel veel herten gezien, dus qua wildlife zit het wel goed deze vakantie.

Onze eerste campingplek op Aspenglen campground lag prachtig tussen de bomen en met uitzicht op de bergen.

(hier zie je ook gelijk de camper met de slide-out)

Door het park loopt een mooie bergpas waar het uitzicht prachtig is. Bovenop ligt nog veel sneeuw, we hoorden dat de pas een dag eerder was heropend, dus we hebben geluk gehad.

De tweede overnachting is op Heaton Bay campground in het White River National Forest. Ook hier hebben we een plek met erg mooi uitzicht.

Vandaag hebben we eerst wat geshopt in Silverthorne en daarna zijn we naarGrand Junction gereden. Hierhebben we het Colorado National Monument bezocht. Dit is ook een soort bergpas met wederom prachtige vergezichten en bijzondere rotsen.

We moesten alleen een paar tunneltjes door...

maar dat is allemaal goed gegaan

Tongue out

Nu staan we op een KOA camping met niet alleen internet, maar ook tv, dus we hebben America's got talent maar eens gevolgd

Wink

Morgen gaan we op weg richting oude mijnstadjes en de rotswoningen van Mesa Verde.

Michal en Lydia

renate

schitterend gebied zeg!
geniet er van en van elkaar!

liefs renate

Gerard

Kijk die 2 zitten in t vliegtuig!!
ik zit altijd opgepropt, en maar hopen dat die stoel naast je leeg blijft.. haha!
verschil moet er wezen denk ik ;)

Landschap ziet er mooi uit, ben benieuwd naar de rest!

fijne vakantie,
Gr.

Margreet

Wat leuk om dit allemaal zo mee te maken. Geniet er maar lekker van, dan genieten wij lekker met jullie mee.

Linda

Hoi vakantiegangers,

We hadden gezegd dat het retro was in plaats van oubollig, dat klinkt beter. Maar mooie camper.

Geniet er lekker van.

Groeten Linda

Gerd-Jan

AAAAAARGH. Ik kan het nu al niet meer aan!!!! :-P.

Cool heej, die Colorado NM hadden wij geskipt vorig jaar..... Toch wel leuk! Was 't niet heerlijk koud daar in Rocky Mountain NP?

Jullie hebben niet de sport-variant van de camper dit keer! :-P

Veel plezier met jullie reis!

Jan Willem & Betty

He Lydia en Michal,

Dat noemen we geen beenruimte meer: je kon er wel een tent opslaan....
Leuk om met jullie mee te genieten. Mesa Verde: daar zijn onze (schoon)ouders ook geweest. Blijf ons op de hoogte houden, wij volgen jullie graag!

Mies

He wat een lekkere been ruimte zeg.
Ze zeggen altijd je kijgt wat je toekomt,nou jullie dus weer.heerlijk hoor.
Geniet van de reis wij genieten mee wat een mooie foto's zeg en een fijne camper.
Mijn internet lag er weer eens uit,vandaar deze late reactie.
Liefs Mies