michalenlydia2010.reismee.nl

We zijn er..

Hai!

Na een hele lange dag... overnachting Van der Valk, shuttle naar Schiphol, vlucht naar Washington, vlucht naar Denver en shuttle naar La Quinta... zijn we nu dus in het hotel in Denver. Het internet ligt er hier uit, net als de telefoon, dus we kunnen alleen op een pc in de lobby een beetje rommelen. Foto's volgen dus later, maar hier even kort iets over de vlucht.

De vlucht naar Washington was in een woord geweldig :) We hadden extra beenruimte bijgekocht, maar de plaatsen die we op deze vlucht hadden waren nog beter. We zaten achter de stoelen van de crew en hier was een rij weggehaald tussen hun en onze stoelen. We hadden dus echt mega veel beenruimte. Als we onze benen strekten konden we nog net niet de stoelen ervoor aanraken. De foto volgt nog wel, maar we kwamen aardig uitgerust aan ;)

De andere vlucht verliep ook prima, de overstap met de douane en alles ging ooksoepel. We zijn weer geaccepteerd en mogen legaal rondreizen.

Het is hier nu rond half 10 's ochtends, bij jullie is het 8 uur later. Rond 12 uur worden we opgehaald door de shuttle van Road Bear en dan gaan we zien welke camper we mee krijgen. De komende 2 nachten slapen we op natuurcampings zonder internet en ik weet niet of we onderweg iets tegenkomen, maar nu weten jullie in ieder geval dat we goed zijn aangekomen.

Totde volgende keer,

Michal en Lydia

Mies

Wat fijn dat jullie er zijn,lekker he zoveel beenruimte.
Nou het is nu 12 uur bij jullie,en zullen wel moe zijn.
Of hebben jullie nog een beetje kunnen slapen in het vliegtuig.
Nou genieten maar van deze reis heel veel plezier liefs Mies x

renate

mooi dat jullie er zijn! en dat jullie het goed gehad hebben. jullie hebben ook wel weer geluk he! zoveel beenruimte.
nog last van een jetlak (heel fout geschreven)

de badkamer ziet op!! als jullie terug zijn dan zal die zekers klaar zijn. (kan niet wachten)

de auto mocht weer mee terug. we krijgen een geld bedrag en daar kunnen we de auto mee laten maken. ws door een vriend van michel.
willen jullie eens nadenken over wat de polo van jullie moet gaat kosten als je deze wil verkopen??

nou heel veel plezier nog en we mailen weer als jullie weer contact kunnen maken.. ben erg benieuwt naar foto's!!
:-)

christine

hoi vakantiegangers in amerika wij wensen jullie heel veel plezier en een onvergetelijke rondreis toe.

groeten van Jan en Christine vanuit Frankrijk