michalenlydia2010.reismee.nl

Nog 1 dag!

Zo, na een tijdje van geen updates en weinig voorbereidingen is het nu bijna zover!

Over iets meer dan een uur kunnen we online inchecken en daarna rijden we alvast naar Van der Valk Schiphol. Daar slapen we vannacht en kunnen we de auto tijdens onze vakantie laten staan. Morgenochtend gaan we dan met een shuttlebusje naar Schiphol en als het goed is vliegen we om 12.15 uur naar Washington.

Waarschijnlijk komt ons volgende bericht vanuit Amerika, dus.. tot daar!

Michal en Lydia

Rob, Anneke en Fleurtje

Hallo Luitjes, wij wensen jullie een hele fijne vakantie.
Geniet er met volle teugen van Maar doe voorzichtig
aan. Groetjes en we volgen jullie.

henk en linda

Heel veel plezier, geniet van dit geweldige land!!!
groetjes Henk , Linda & de kids.

Rineke

Hej Lydia en Michal,
Heel fijne vakantie gewenst! Als jullie terugkomen, wacht er een presentje... nog voor de 30e verjaardag van Lydia :-D! Sorry dat jullie even niets van ons gehoord hadden, het huilen van Jana was dusdanig heftig, dat we even aan niets anders meer toekwamen. Maar het tij lijkt nu wat te keren.
Veel plezier in The States!!

Groetjes, Rineke en Alexander

Hong Nan & Minh

Hai Michal @ Lydia

Alvast heel veel plezier in the States! Geniet van jullie avontuurlijke reis en alles wat op jullie pad zullen tegenkomen.

Hong Nan & Minh

Carla

Het avontuur is dus begonnen. Een hele goede en fantastische reis gewenst!
groetjes,
Carla

Peter, Anushma, Rishi en Anjuli

Heel veel plezier en we beleven jullie vakantie graag een beetje mee, middels jullie verhalen op de site.

Margreet

Beste allebei,

Jullie zijn nu inmiddels in de States. Geniet van jullie avontuur en ik volg jullie op de voet.

Liefs
margreet

Mies

He luitjes een hele fijne vakantie,en vooral een hele goede vlucht voor vandaag, en de rest van de vluchten natuurlijk.
Genieten maar, en Ik zal regelmatig jullie site in de gaten houden.
Wel goed opletten en uitkijken he!
Heel veel liefs Mies x