Eerste campings en wandeltour geboekt
Vorig jaar hadden we diverse campings in de nationale parken geboekt, want sommige waren 6 maanden ervoor al uitverkocht en we wilden erg graag in de parken slapen. Nu gaan we naar een iets minder hectisch gedeelte en gaan we lekker rondrijden zonder iets vantevoren te boeken. Alhoewel..

De eerste 2 nachten hebben we toch maar geboekt, want dat zijn twee ritten waarvan we zeker willen weten dat we aan het eind een plek op een bepaalde camping hebben, dus ja, dan toch maar boeken.
De eerste nacht brengen we doorop Aspenglen campground in het RockyMountain NationalPark. De campingplaatsen en hetuitzicht zien er ongeveer zo uit:

De dag erna gaan we naar Heaton Bay campground naar een plek met uitzicht over een groot meer, een beetje zoals deze foto:

Verderopin de planning zit een wandeltour die nu al zowat uitverkocht is, dus daar hebben we ook 2 kaartjes voor gereserveerd. Het gaat om de Fiery Furnace Tour in Arches National Park waar wedit gaan meemaken:
De onderstaandedriefoto's zijn eigendom van de websitehttp://www.ontdek-amerika.nl

De dag ervoor hebben we een rit naar een park waar bijna geen campingplaatsen zijn, dusdaar hebben we alvast ons nachtje veilig gesteld, zodat we in ieder geval kunnen slapen voordat we de tour'moeten' lopen. Het is een plek op de camping in het Dead Horse Point State Park die er ongeveer zo uit ziet:

met dit in de buurtals uitzicht:

Maar verder reserveren we niets

Hoi!
Tjonge, wat een mooie plannen weer! Het enthousiasme spat ervan af. Wij lez/ven graag
met jullie mee...
Tot binnenkort, dan kunnen
we jullie enthousiasme live horen, Jan Willem & Betty
Wat gaaf! Dit ziet er al mooi uit, laat staan wanneer jullie er echt heen gaan. Ik hoor graag de verhalen voor- en achteraf ;)
Beste Michal en Lydia,
Wij kwamen jullie weblog tegen op Internet. Wij gaan ook in juni a.s. naar Denver voor een rondreis met een camper. Wij komen op 14 juni aan en halen dus de camper op op 15 juni.
Nog heel veel succes met de voorbereiding.
Prachtige wandeltour die julli gaan maken
hoor graag later de veralen
succes met de voorbereiding
Het is prachtig allemaal,veel klimwerk,maar daar zijn jullie natuurlijk op getraind.
Ben benieuwd naar al die spannende verhalen na afloop,om nog maar te zwijgen over de foto's.
Succes met de voorbereidingen en het pakken.