michalenlydia2010.reismee.nl

Nieuwe vakantie en nieuw weblog!

Hallo allemaal!

Zoals jullie weten zijn Michal en ik vorig jaar naar Amerika geweest en hebben we met een camper door het zuidwesten rondgetrokken (globaal het rondje San Francisco - Las Vegas - Los Angeles - San Francisco). Dit is zo goed bevallen dat we dit jaar eigenlijk wel terug wilden.

Na twee weken van avonden aan de pc, offertes opvragen, berekeningen uitvoeren en vooral keuzes maken, hebben we gisteren onze boeking doorgemaild

Cool
De tickets zijn rond, alleen de camperis op aanvraag, dus we moeten nog even wachten of alles doorgaat. De planning is om op zondag 13 juni 2010te vertrekken vanaf Schiphol naar Denver, vervolgens 25 dagen rond te trekken met een camper, en op vrijdag 9 juli 2010 weer terug naar huis te vliegen. We blijven een paar dagen langer weg dan vorig jaar, omdat het rondje iets groter wordt.

Via dit weblog worden jullie (net zoals vorig jaar) op de hoogte gehouden van de voorbereidingen en onze avonturen en ervaringen tijdens de reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden en via de kaartweet je altijd precies waar we uithangen en waar we zijn geweest!

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of nieuwe foto's op deze site staan? Meld je dan aan voorde mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Het zou leuk zijn als je de site regelmatig bezoekt en nog leuker als je af en toe een berichtje achter laat

Laughing

Leuk dat je met ons meereist!

Michal en Lydia